2021-03-27 07:55:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - A mai napon engedd, hogy a megérzéseid vezessenek

Napi horoszkóp március 27-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint fontos, hogy megőrizd a nyitottságodat! Bármennyi kudarc is ért, jegyezd meg, hogy a te legnagyobb erényed épp a nyíltságod és közvetlenséged. Ez sokkal többször válik előnyödre, mint hátrányodra. A kudarc ne vegye el a kedved!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Szűz jegyén halad át. Jogosak az elvárásaid, ám akiktől elvárod azokat, képtelenek azt teljesíteni. Most nagyvonalúnak és belátónak kell lenned. Ha így teszel, és képes vagy a kompromisszumokra, akkor többet érsz el, mintha kötöd az ebet a karóhoz.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha úgy érzed, ellaposodott a kapcsolatod, akkor azzal nem sokat segítesz, ha ezt kivesézed a barátodnak. Elsősorban a kedveseddel kellene beszélned, de kerüld a vádaskodást, és ne háríts rá minden felelősséget. Inkább a megoldást keressétek!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az utóbbi időkben, ezt te magad is tapasztalhattad, gyökeresen átalakult a gondolkodásmódod. Egészen más dolgok váltak fontossá, mint amik eddig foglalkoztattak. Magadban igazat kell adnod néhány felmenődnek is.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon engedd, hogy a megérzéseid vezessenek. Különösen az emberi kapcsolataidban hagyd, hogy működjön az a bizonyos hatodik érzék. Ha választani kényszerülsz, akkor is inkább a szívedre, semmint az eszedre hallgass!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Szűz jegyében jár. Új emberek keresik az ismeretséget, a kapcsolatot veled. Talán nehezedre eshet, hogy felfedj magadról dolgokat, de tapasztalni fogod, hogy nem is árulsz el titkot. Valaki átlát rajtad. Ez megijeszt, de egyben megkönnyíti a dolgodat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Még most sem késő, ha újra akarsz kezdeni valamit. Egy régi ismerősöd bukkanhat fel az életedben a mai napon. Ha úgy érzed, hogy a szíved mélyén fáj, hogy valaha valamit kihagytál, akkor talán nem is véletlen ez a találkozás.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Hajlamos lehetsz arra, hogy túl hosszasan rágódj lelki problémákon. A legnagyobb baj az, hogy sosem azzal beszélsz, akivel a gondod van. Le kellene ülnöd vele, mert a külső tanács félrevihet, bármily jó szándékkal is adják.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma kifejezetten forrófejű, sőt, mi több, forróvérű lehetsz. Azért meggondolatlanul ne ugorj fejest semmilyen kapcsolatba. Adj egy kis időt annak, hogy valóban megismerd a másikat!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A családtagjaid, a rokonaid határozott döntéseket várhatnak tőled. Ne halogasd hát tovább, a végső szót úgyis neked kell kimondani. Így van ez akkor is, ha magában a döntésben az ő vélekedésüket is kénytelen vagy érvényre juttatni.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kockáztatnod kell, ha tovább akarsz lépni az életed útján. A különlegesség sohasem állt távol tőled, csak talán nem merted mindig maradéktalanul bevállalni. Most viszont úgy tűnik, nem tehetsz mást. Szánd rá magad a döntő lépésekre!


Halak: II. 19. - III. 20.

Végre helyrebillent a lelki egyensúlyod. Ezt egy jó barátodnak is köszönheted, aki kényes ügyekben végre helyére teszi a lelked. Háláld meg neki azzal, hogy te is teszel valamit az érdekében. Ha nem tudod, mit, kérdezd meg!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: